Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Transacties ontvangen

Om te zorgen dat klaarstaande transacties in de administratie van de inkopende of verkopende partij worden bijgewerkt, dient u deze te ontvangen. Per soort transactie is daarvoor in Isah een verwerking aanwezig.

N.B.: Wanneer de verwerkingen niet naar behoren verlopen, geeft Isah daarvan een melding. De berichten over het probleem kunt u nazien in het logboek.

N.B.: Als de betrokken bedrijven hun gegevens in verschillende databases invoeren, dan dient u de transacties eerst over te zetten.

Inkooporders ontvangen/Verkooporders aanmaken

Ga naar de module Verkoop, scherm Verkooporders, menu Bewerken, en kies voor Ontvangen interne inkoopopdrachten. Isah maakt nu de verkooporders aan die bij de ontvangen inkooporders horen.

Expeditiebonnen ontvangen/Ontvangstregels aanmaken

Ga naar de module Goederenontvangst, scherm Ontvangsten inkoop artikelen, menu Bewerken, en kies voor Ontvangen interne verzendingen. Isah maakt nu de ontvangstregels aan die bij de ontvangen expeditiebonnen horen.

Verkoopfacturen ontvangen/Inkoopfacturen aanmaken

Ga naar de module Financieel, scherm Inkoopfacturen, menu Bewerken, en kies voor Ontvangen interne facturen. Isah maakt nu de inkoopfacturen aan die bij de ontvangen verkoopfacturen horen.