Installatie

Leveranciersbeoordeling is beschikbaar als add-on bij Isah. De add-on wordt geïnstalleerd met een installatieprogramma (VendorRating.exe). Het wordt aangeraden de installatie en inrichting te laten uitvoeren door een systeembeheerder, applicatiebeheerder of Isah-consultant.

U kunt Leveranciersbeoordeling alleen gebruiken als u in Isah beschikt over Scripts.

Let op: De schermen voor het gebruik van leveranciersbeoordeling zijn in Isah alleen zichtbaar voor gebruikers die er rechten voor hebben (programmacode 1000000114 - Leveranciersbeoordeling).