Criteria instellen
  1. Ga naar het scherm Voorkeurswaarden in de module Algemeen, open het menu Bewerken en selecteer Leveranciersbeoordeling, Onderhoud criteria. In dit scherm stelt u de criteria vast waarover Isah de leveranciersbeoordeling moet berekenen. Er zijn vier typen criteria:
  2. Geef aan welke criteria Isah moet meewegen in de beoordeling. Om een criterium te activeren, zet u een vinkje onder de kolom Actief.

De geactiveerde criteria kunt u instellen. Daarnaast kunt u subjectieve criteria toevoegen. Deze handelingen worden besproken in de onderwerpen Subjectieve criteria definiëren, Certificaatcriteria definiëren, Objectieve criteria definiëren en Het hoofdcriterium definiëren.

Tip: In het scherm Leveranciers kunt u met een infoscherm eenvoudig opvragen welke beoordelingscriteria zijn vastgelegd, compleet met scores, onder- en bovengrenzen: menu Info, Leveranciersbeoordeling, Beoordelingscriteria.