Algemene instellingen
  1. Ga naar de module Personeel, scherm Personeelsleden en voeg een dummy-personeelslid toe dat u uitsluitend gebruikt voor de leveranciersbeoordeling. Het rooster van dit personeelslid bepaalt of de berekening moet plaatsvinden over werkdagen of gehele weken.
  2. Geef het personeelslid roosterregels voor de dagen waarover de leveranciersbeoordeling berekend moet worden (werkdagen of hele weken).

Denkt u eraan dat u voor het berekenen van de beoordeling over data in het verleden ook roosterregels voor het verleden dient aan te maken. Verder moet de datum dat het personeelslid in dienst is getreden niet later vallen dan de eerste datum waarvoor de leveranciersbeoordeling wordt uitgevoerd (bijvoorbeeld de start van het lopende jaar).

3. Ga naar het scherm Voorkeurswaarden in de module Algemeen, open het menu Bewerken en selecteer Leveranciersbeoordeling, Algemene instellingen.
  4. Vul de velden in: