BTW-tarieven

De financiële BTW-codes in Isah moeten overeenkomen met de BTW-tarieven in Agresso Wholesale. In Agresso Wholesale vindt u de BTW-tarieven als volgt: selecteer Applicatiebeheer en vervolgens Onderhoud, Administratie, BTW-tarieven.

1. Voeg de financiële BTW-codes die in Isah staan, ook toe in Agresso Wholesale. In Isah heeft u voor de codering van de financiële BTW-codes de beschikking over twee posities; in Agresso Wholesale zijn drie posities beschikbaar. In verband met de koppeling tussen de pakketten dient u ook in Agresso Wholesale niet meer dan twee posities te gebruiken.
  2. Koppel de BTW-tarieven in Agresso Wholesale aan een grootboekrekening met referentiecodes. Referentiecodes moeten voor ieder boekjaar aangemaakt worden. Bij het aanmaken van een nieuw boekjaar kunt u de referentiecodes van een vorig boekjaar kopiëren. In Agresso Wholesale vindt u de referentiecodes als volgt: selecteer Applicatie en vervolgens Onderhoud, Grootboek, Referentiecodes.
  3. Geef in het scherm het boekjaar op en de functiecode ‘BT1’ (Af te dragen BTW op basis van tarief).
  4. Geef daarna de volgende gegevens op en herhaal deze invoer voor alle BTW-codes bij de functiecode 'BT1':
  5. Geef de functiecode ‘BT3’ op (Te vorderen BTW op basis van tarief).
  6. Geef daarna de volgende gegevens op en herhaal deze invoer voor alle BTW-codes bij de functiecode BT3: