Systeemvelden

In het scherm Systeemvelden ziet u velden behorend bij de codes die in aanmerking komen voor automatisch nummeren. U gebruikt het scherm tijdens het proces van automatisch nummeren: als u gegevens invoert over de codes die u automatisch wilt laten aanmaken selecteert u in het scherm Velden automatisch nummeren het veld dat hoort bij de code die automatisch genummerd moet worden. Voor de klantcode is dat bijvoorbeeld veld 1 CustId.