Exporteren uit Isah

Om stamgegevens en journaalposten uit Isah te exporteren, volgt u onderstaande stappen:

1. Start Isah.
  2. Klik in de module Financieel op de verwerking Exporteren stamgegevens en journaalposten.
  3. Controleer de gegevens in het scherm. Veel van de velden zijn automatisch gevuld met de exportinstellingen.

Vanaf journaaldatum tot en met journaaldatum

Vanaf soort tot en met soort

Periode

Stamgegevens

Journaalposten

Financiële applicatie

Bestandstype

Eén exportbestand per

Administratie

Boekjaar

4. Klik op de knop Starten. Isah exporteert de gegevens.

Let op: Als er nog financiële exportbestanden in de exportdirectory aanwezig zijn, exporteert Isah de journaalposten niet. U krijgt hiervan een melding op het scherm. De stamgegevens zal Isah altijd exporteren. Eventuele bestanden in de exportdirectory worden daarbij overschreven.