Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Financiële administraties

U gebruikt het scherm Financiële administraties om te registreren met welke financiële administraties u werkt. Dit is nodig als u Isah heeft gekoppeld aan een financieel pakket.

Voor sommige financiële applicaties is het voldoende om slechts één administratie aan te maken. Voor andere kan het nodig zijn om bijvoorbeeld voor elk nieuw boekjaar een nieuwe financiële administratie aan te maken. Raadpleeg de documentatie bij uw financiële applicatie voor meer informatie hierover.

Let op: U moet minimaal één actieve financiële administratie registreren voordat u journaalposten kunt exporteren.

Velden

Logistieke administratie

Financiële administratie

Gebruikersnaam, Wachtwoord