Vaste-activagroepen

Als u een vast activum wilt registreren, is het verplicht om daarbij een groep te selecteren. Deze groepen maakt u aan in het scherm Vaste-activagroepen. Voor een hele groep activa tegelijk legt u de grootboekrekeningen vast waarop de verschillende kosten geboekt moeten worden, evenals de methodes van afschrijving.

Overige instellingen in dit scherm zijn informatief in Isah, maar kunnen gebruikt worden als de vaste activa van Isah aan een financieel pakket zijn gekoppeld.