SAV-bestanden

Als Agresso Wholesale een wijziging niet kan importeren, vermeldt het programma de oorzaak hiervan in een bestand met de extensie '.err'. Daarnaast slaat Agresso Wholesale de afgekeurde wijzigingen volgens een vast profiel op in het sav-bestand. Voor deze sav-bestanden zijn per categorie (inkopen, verkopen en memoriaal) speciale sav-profielen aangemaakt.

Voorbeeld

Tijdens het importeren van tien inkoopfacturen blijkt dat Agresso Wholesale één inkoopfactuur niet kon importeren. Er ontstaan naast journink.txt nu nog drie bestanden:

Het mislukken van de import kunt u op twee manieren oplossen: