Doorrekenen projectplanning

Deze instelling heeft betrekking op het scherm Projectregels planning, waarin u planningsgegevens kunt invoeren en wijzigen. Is de instelling Doorrekenen projectplanning actief, dan rekent Isah de planning direct door als u een wijziging heeft gedaan in een planningsveld, bijvoorbeeld de start- of einddatum. Wilt u dat Isah de planning pas doorrekent als u de berekening zelf start, dan laat u deze instelling uit.

Als u veel werkt met grote projecten, dan verdient het aanbeveling de instelling niet aan te zetten en het doorrekenen van de planning na wijzigingen zelf te starten met Uitvoeren projectplanning. Bij grote projecten kan de verwerking namelijk enige tijd in beslag nemen.