Mogelijkheden eigen veld

In dit scherm legt u alle mogelijke waarden vast van een mogelijkheidsgroep. De applicatiebeheerder die de keuzelijst voor een eigen veld samenstelt in het scherm Mogelijkheden per eigen veld, maakt een selectie uit deze waarden.

Met de knop Omschrijvingen maakt u naast een omschrijving in de standaardtaal ook omschrijvingen in andere talen.

Voorbeeld

In de mogelijkheidsgroep 'Kleuren' maakt u alle mogelijke waarden aan: 'zwart', 'wit', 'grijs', 'rood', 'geel' en 'blauw' en 'groen'.