Installatie

De integratiemodule Intrastat is beschikbaar als add-on bij Isah. De add-on wordt geïnstalleerd met een installatieprogramma (Intrastat.exe). Het wordt aangeraden de installatie en inrichting te laten uitvoeren door een systeembeheerder, applicatiebeheerder of Isah-consultant.

Tijdens de installatie vraagt Isah of u de module wilt installeren voor Nederland of België.

U kunt Intrastat alleen gebruiken als u in Isah beschikt over Scripts.

Let op: De schermen voor het gebruik van Intrastat zijn in Isah alleen zichtbaar voor gebruikers die er rechten voor hebben.