Gantt-diagrammen

In de productiemodules (bijvoorbeeld Planning) en in de module Projecten vindt u bij enkele schermen het tabblad Gantt-diagram. Gantt-diagrammen bieden een grafische weergave van de gegevens, waardoor zij het plannen van uw productiedossiers en projecten inzichtelijk maken.

Het Gantt-scherm in de module Projecten werkt in sommige opzichten anders dan het Gantt-scherm in de productiemodules. Zo is het in de module Projecten bijvoorbeeld mogelijk om nieuwe regels toe te voegen in het Gantt-scherm, zodat u de projecten grafisch kunt opbouwen. Het instellen van de weergave van de diagrammen werkt wel overal hetzelfde.

De verschillende mogelijkheden om de Gantt-diagrammen in te richten en de manier waarop ze werken (in de productiemodules en in de module Projecten) worden hier beschreven.

Zie voor voorbeelden van de werking van Gantt-diagrammen tevens de volgende films:

Start film Werken met Gantt-diagrammen

Werken met Gantt-diagrammen

Start film Snel projecten opbouwen in Isah

Snel projecten opbouwen in Isah

Start film Inzicht in de capaciteit

Inzicht in de capaciteit

In deze map

Instellingen Gantt-diagram productieplanning

Instellingen Gantt-diagram projectplanning

Eigenschappen Gantt-diagram

Werken met Gantt-diagrammen