Printertypes

U gebruikt het scherm Printertypes om een indeling te maken van alle printersoorten die in uw organisatie aanwezig zijn, bijvoorbeeld 'Kleurenprinters' en 'Laserprinters'. Bij alle printers kan vervolgens worden opgegeven van welk type ze zijn, en bij de rapporten kan worden aangegeven op welk type printer zij het beste kunnen worden afgedrukt. U kunt de printertypes ook gebruiken bij het instellen van een standaardprinter voor een rapport of gebruiker.