Printergebruikersregistratie

U gebruikt het scherm Printergebruikersregistratie om een gebruiker aan een of meer printertypes te koppelen. Alle printers binnen het printertype staan dan tot de beschikking van die gebruiker. U geeft in de printergebruikersregistratie wel een voorkeursprinter voor de gebruiker op in het veld Printercode. Als de gebruiker dan zelf geen specifieke printer kiest, wordt deze standaardprinter gebruikt. Alle rapporten die door een gebruiker worden afgedrukt, zullen op deze printer worden afgedrukt, tenzij:

Om een printer als standaardprinter aan één of meerdere gebruikers toe te kennen, dient de printer wel eerst te zijn aangemeld in het bestand Printers.