Instellingen logboek

U gebruikt het scherm Instellingen logboek om aan te geven wat gelogd moet worden. U kunt daarvoor de volgende instellingen gebruiken:

De eenvoudigste manier om Isah alle berichten te laten loggen, is om per berichttype een regel op te nemen.

Wanneer u bepaalde berichten wilt uitsluiten, gebruikt u de functie Uitgesloten berichten. Het uitsluiten van vermelding van berichten in het logboek kan bevorderlijk zijn voor de overzichtelijkheid van het logboek.