Uitgesloten berichten

U gebruikt het scherm Uitgesloten berichten als het voor u niet belang is dat alle berichtcodes in het logboek worden opgenomen. Het uitsluiten van vermelding van berichten in het logboek kan bevorderlijk zijn voor de overzichtelijkheid van het logboek.

Wanneer u niet wilt dat een bepaalde berichtcode in het logboek vermeld wordt, bijvoorbeeld omdat het een voor u onbelangrijk informatief bericht betreft, neemt u deze berichtcode op in het scherm Uitgesloten berichten. Alleen berichten van het type 'Informatie' kunnen worden uitgesloten.

Vervolgens gebruikt u het scherm Instellingen logboek om nader te specificeren wanneer deze uitgesloten berichtcode niet in het logboek opgenomen hoeft te worden, bijvoorbeeld als het bericht zich bij een bepaald programma heeft voorgedaan.

Let op: U kunt niet alle berichten uitsluiten. Het uitsluiten van berichten werkt alleen voor berichten die betrekking hebben op het uitvoeren van de verwerkingen Uitvoeren knelpuntanalyse en Afsluiten orders.