Verwijderen logboekregels

U gebruikt de verwerking Verwijderen logboekregels om de berichten in het logboek op te schonen.

Per berichtonderdeel kunt u aangeven welke regels verwijderd mogen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld alleen logboekvermeldingen verwijderen die afkomstig zijn van een bepaalde gebruiker of veroorzaakt zijn door een bepaald proces.

Opmerking

Een aantal berichtcodes blijft bij het uitvoeren van de verwerking in het logboek staan. Deze gegevens kunnen namelijk van belang zijn voor het bieden van goede ondersteuning bij een ongewenste of onjuiste werking van Isah. De volgende berichtcodes worden niet verwijderd:

Export van journaalposten ongedaan gemaakt

Afgebroken export van journaalposten ongedaan gemaakt

Journaalposten zijn verwijderd

Wijziging financiële instelling