Gegevens wijzigen

1. Open de module en vervolgens het scherm waarin u gegevens wilt wijzigen.
  2. Klik op Wijzigen (F2) om te kunnen wijzigen.
  3. Ga naar het veld dat u wilt wijzigen en verander de gegevens. U kunt meerdere velden wijzigen en deze wijzigingen daarna in één keer bevestigen.
  4. Sla de gegevens op met Opslaan (CTRL+S).
  5. Als verder geen veranderingen meer hoeven te worden aangebracht, zet het wijzigen dan uit door nogmaals op Wijzigen (F2) te klikken.

Tip: U kunt het wijzigen alleen uitzetten als de veranderingen bevestigd zijn met Opslaan (CTRL+S) of geannuleerd met Annuleren (CTRL+U). Zolang u nog niet heeft bevestigd of geannuleerd is het wijzig-pictogram namelijk niet beschikbaar.