Indirecte uren

Het scherm Indirecte uren is alleen beschikbaar als u geen lopende actie op uw naam heeft staan. U gebruikt het om een indirecte actie te starten, bijvoorbeeld 'Werkoverleg indirect'.

U kiest eerst een urensoort (bijvoorbeeld 'Afwezig') en vervolgens het juiste urentype, bijvoorbeeld 'Tandartsbezoek'. Op dat moment gaat de indirecte actie in.

Bewerking stoppen

Klik op deze knop om de indirecte actie te stoppen. U keert vervolgens automatisch terug naar het scherm Bewerkingen.