Documenten

U gebruikt het scherm Documenten om de documenten in te zien die bij de geselecteerde bewerking of bij de geselecteerde productieorder horen. U kunt de documenten alleen zien als u daarvoor in Isah de juiste rechten heeft.

Shop Floor Control kan een beperkt aantal bestandsformaten zelf tonen:

1. PDF
  2. Video
  3. Afbeeldingen
  4. Tekst
  5. Hyperlinks.

Als u meer ruimte wilt om deze documenten in te zien, klapt u de linkerkolom in met de knop Bewerkingenfilter tonen. U klapt hem weer open met Bewerkingenfilter verbergen.

SFC: Document openen in externe applicatie

Excel- en Word-documenten opent u met deze knop direct in Excel of Word.

Het is in Isah ook mogelijk om aan documenten mappen toe te voegen. Zijn er mappen aanwezig, dan toont SFC een lijst van de documenten die in deze map beschikbaar zijn.