Bewerkingen toevoegen aan cluster

Als u klikt op de knop waarmee u bewerkingen toevoegt aan een nieuw of reeds bestaand cluster, verschijnt een scherm waarin SFC in eerste instantie de meest logische bewerkingen voor het desbetreffende cluster voorstelt. Dit zijn alle bewerkingen die aan de volgende voorwaarden voldoen:

Wilt u een andere selectie zien, dan gebruikt u de filterknoppen aan de rechterkant van het scherm. Klik ze kort in om ze uit of aan te zetten; houd een knop een paar seconden ingedrukt om een lijst op te roepen waaruit u een andere afdeling of capaciteitsgroep kunt kiezen.

Het is mogelijk om meerdere bewerkingen tegelijk te selecteren om deze in één keer aan het cluster toe te voegen. SFC onthoudt uw selectie totdat u de wijzigingen opslaat of van filter wisselt.

Bij het sorteren van de bewerkingen hanteert SFC dezelfde volgorde als voor het scherm Bewerkingen is ingesteld. SFC laat in eerste instantie maximaal 20 bewerkingen zien.

Bewerkingenfilter tonen

Onderin het scherm ziet u een pijl (zie hiernaast) staan als er nog meer bewerkingen aanwezig zijn. Als u onderaan de lijst doorscrollt naar beneden of als u op deze knop klikt, laadt SFC de volgende 20 bewerkingen die binnen uw huidige filterinstelling in aanmerking komen. Tijdens het scrollen onthoudt SFC de bewerkingen die u eventueel al voor het cluster heeft geselecteerd.