Grootboek (Basisgegevens)

In het scherm Grootboek (Basisgegevens) beheert u de grootboekrekeningen voor uw verschillende administraties en boekjaren. U ziet hier alle grootboekrekeningen die in Isah zijn opgenomen. Het gaat om gedeelde gegevens, wat betekent dat wijzigingen in Isah direct zichtbaar zijn in Isah Finance, en andersom.

U hoeft niet alle grootboekrekeningen ook in alle boekjaren te gebruiken. Het is mogelijk om een selectie van grootboekrekeningen naar een bepaald boekjaar over te nemen.

Om een overzicht te zien van de plaatsen waar een bepaalde grootboekrekening voorkomt, selecteert u eerst de desbetreffende grootboekrekening en drukt u op CTRL+F5.

In deze map

Stamgegevens grootboek (Basisgegevens)

Grootboek per bedrijf/boekjaar (Basisgegevens)