Grootboek per bedrijf/boekjaar (Basisgegevens)

In het scherm Grootboek per bedrijf/boekjaar ziet u op welke plaatsen een bepaalde grootboekrekening voorkomt: in welke bedrijven en in welke boekjaren. U roept het scherm op onder het menu Vensters of met CTRL+F5:

1. Selecteer in het scherm Grootboek (Algemene gegevens) de grootboekrekening waarvan u het gebruik wilt zien.
  2. Klik op Vensters, Grootboekrekeningen bedrijf/boekjaren of druk op CTRL+F5.

Tip: Wilt u informatie zien die u niet direct terugvindt in het overzicht, gebruik dan de kolomkiezer om extra kolommen aan het overzicht toe te voegen.

Voorbeeld

In onderstaand voorbeeld ziet u hoe voor de grootboekrekening '2000 Aangegane verplichtingen' het gebruik wordt opgeroepen. Hierna wordt aan het overzicht een nieuwe kolom toegevoegd.