Dagboeken

Op tabblad Dagboeken legt u de voorkeursdagboeken voor bedrijf/boekjaren vast. Bij het aanmaken van een bedrijf/boekjaar worden deze voorkeurswaarden voorgesteld, maar u kunt andere waarden invoeren.

N.B. Journaalposten uit Isah kunnen alleen worden geboekt als de dagboeken Integratie verkoopfactuurboekingen, Integratie inkoopfactuurboekingen en Integratie memoriaalboekingen zijn vastgelegd met de instelling 'Geblokkeerd voor handmatig wijzigen'. Worden de velden voor die dagboeken leeggelaten of ontbreekt de instelling dan worden de journaalposten niet verwerkt. De onverwerkte journaalposten vindt u terug in het scherm Log financiële integratie met de oorzaak van het niet kunnen verwerken.