Overige

Ouderdomsanalyse

Isah Finance gebruikt de drie termijnen die u hier invult bij het opbouwen van de ouderdomsgrafiek in de schermen Betalingen, Alle openstaande posten debiteuren en Alle openstaande posten crediteuren. Deze grafiek maakt een snelle analyse van openstaande posten mogelijk. Isah Finance kijkt hiervoor naar de kolom Dagen vervallen, die het aantal dagen tot de vervaldatum van een factuur aangeeft:

Betalingsinstellingen

Deze instellingen hebben betrekking op de betalingen die Isah Finance genereert als u Aanmaken SEPA-betalingen gebruikt.

Aanmaken SEPA-betalingen maakt een XML-bestand aan waarvoor u in het veld Map Betaling een padnaam opgeeft. Is in de Betalingsinstellingen geen pad opgegeven of bestaat het pad niet, dan kunt u geen betalingen aanmaken; de wizard Aanmaken SEPA-betalingen zal u hierop wijzen.

Isah Finance maakt voor het XML-bestand een naam aan volgens de opbouw die u ziet staan achter het veld Voorvoegsel betalingsbestand. In het veld Voorvoegsel betalingsbestand geeft u een kenmerk op dat het begin van de bestandsnamen zal vormen, bijvoorbeeld 'SEPA'.