Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Aanmaningen

In dit scherm legt u de inhoud en lay-out van aanmaningen voor debiteuren vast. Naast een lijst met openstaande posten kunt u de aanmaningen voorzien van een logo, titel en kop- en voetteksten. U bepaalt per taal welke teksten de aanmaning dient te bevatten en u bepaalt hoeveel opeenvolgende aanmaningen u wilt versturen. Per debiteur en per aanmaning kunt u een eigen lay-out maken. Dat wil zeggen dat u voor een specifieke debiteur in een bepaalde taal maximaal drie verschillende lay-outs kunt hebben: voor de eerste, tweede en derde aanmaning.

Velden

Omschrijving

Logo

Selecteer het logo dat u op de aanmaning wilt hebben, bijvoorbeeld uw bedrijfslogo.

Taal

Kies de taal van de aanmaning: Nederlands of Engels. Bij het aanmaken van de aanmaning wordt rekening gehouden met de taal van de klant. Is die taal ingesteld op Nederlands dan wordt een Nederlandse aanmaning aangemaakt. Voor alle andere talen is dat een Engelse aanmaning.

Aantal aanmaningen

Geef aan hoeveel opeenvolgende aanmaningen u wilt kunnen versturen. Per taal kunt u kiezen voor een tot drie aanmaningen. U kunt voor elk van de aanmaningen een eigen lay-out maken. Wordt er vaker dan drie keer een aanmaning gemaakt, dan wordt voor elke volgende keer de lay-out van de derde aanmaning gebruikt.

Titel

Geef hier de titel op die u voor de aanmaning wilt gebruiken.

Koptekst

Voer hier de tekst in die boven de lijst met openstaande posten komt te staan. Dat kan bijvoorbeeld een aanhef en een toelichting op de inhoud van de aanmaning. Voor de leesbaarheid zou u de koptekst met een witregel kunnen beginnen (met Enter) zodat er ruimte is tussen de titel en de koptekst.

Voettekst

Voer hier de tekst in die onder de lijst met openstaande posten komt te staan.

Map Aanmaningen

Geef hier de map op waarin de aanmaningen worden opgeslagen.