Log financiële integratie

In dit scherm vindt u alle journaalposten uit Isah die niet zijn verwerkt. In het bericht kunt u lezen waarom een journaalpost niet geboekt kon worden. Een oorzaak zou kunnen zijn dat de instelling 'Geblokkeerd voor handmatig wijzigen' ontbreekt bij de vastgelegde dagboeken Integratie verkoopfactuurboekingen, Integratie inkoopfactuurboekingen en Integratie memoriaalboekingen. Neemt u de oorzaak weg, in dit geval stelt u de blokkering in, dan kunt u de journaalposten alsnog verwerken met de verwerking Vrijgeven of Alles vrijgeven.

Klik hier voor meer informatie over de juiste inrichting van de integratie met Isah.