Alles vrijgeven

Onverwerkte journaalposten vindt u in het scherm Log financiële integratie. In dat scherm kunt u bekijken waarom een journaalpost niet verwerkt kon worden. Als u de belemmeringen wegneemt, kunt u alle journaalposten alsnog verwerken door op de knop Alles vrijgeven te klikken. Journaalposten kunnen bijvoorbeeld niet worden geboekt als het boekjaar gesloten is. Opent u het boekjaar dan kunt u de journaalposten alsnog verwerken met de knop Alles vrijgeven. Wilt u niet alle journaalposten tegelijkertijd verwerken, dan gebruikt u de knop Vrijgeven om alleen een geselecteerde journaalpost te verwerken.