Vrijgeven

Onverwerkte journaalposten vindt u in het scherm Log financiële integratie. In dat scherm kunt u bekijken waarom een journaalpost niet verwerkt kon worden. Als u de belemmering wegneemt, kunt u de betreffende journaalpost in het scherm selecteren en de journaalpost alsnog verwerken door op de knop Vrijgeven te klikken. Wilt u alle onverwerkte journaalposten tegelijkertijd verwerken, dan gebruikt u de knop Alles vrijgeven.