Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Betalingen

U gebruikt het scherm Betalingen om betalingen klaar te zetten en deze daarna met Aanmaken SEPA-betalingen uit te voeren.

Het scherm Betalingen bestaat uit de volgende onderdelen:

Betalingen

Alle betalingen die klaarstaan om uitgevoerd te worden, vindt u in de bovenste helft van het scherm. Het is mogelijk om te filteren op de gegevens die voor u interessant zijn. In het lint onder Start vindt u twee functies waarmee u een eerste filter kunt aanzetten: Laat debiteurbetalingen zien en Laat geblokkeerde betalingen zien.

Een tweede sorteermogelijkheid voor de betalingen is de Referentiedatum, die u vindt bovenin het venster Betalingen. Met deze datum verandert u de peildatum voor de betalingen in het overzicht. Van belang hierbij is de kolom Dagen vervallen, waarin u ziet hoeveel dagen er nog resten vanaf de referentiedatum tot aan de vervaldatum; is de vervaldatum overschreden, dan is het aantal dagen in de kolom Dagen vervallen positief.

In eerste instantie staat de referentiedatum op de huidige datum. Wilt u betalingen zien die op een andere datum vervallen, dan past u de referentiedatum aan, bijvoorbeeld naar een week in de toekomst. U kunt dan alle betalingen die op het gekozen moment vervallen, eenvoudig overzien.

In deze map

Geselecteerde betalingen

Verwerkingen