Startmenu

Het startmenu vindt u links in het scherm.

Klap het menu in of uit met deze knop.

TR: Mijn weekstaat

Het scherm Mijn weekstaat laat de werkweken zien. Hierin verantwoordt u de uren. Als u niet alle uren van de voorgaande weken verantwoord heeft, verschijnt bij dit pictogram een notificatie, bijvoorbeeld een '1' (1 week achterstand).

TR: Weekstaten van medewerkers

Het menu-item Weekstaten ziet u alleen als u als manager bent opgegeven bij een of meer medewerkers. U gebruikt het om de weekstaten van uw medewerkers te beheren.

TR: Mijn verlof

Onder Mijn verlof beheert u uw verlofaanvragen. Uw manager krijgt een notificatie van de verlofaanvragen die u aanmaakt en kan deze vervolgens fiatteren of afwijzen.

TR: Verlofaanvragen

Het scherm Verlofaanvragen is alleen beschikbaar voor managers. Zij kunnen hier verlofaanvragen fiatteren of afwijzen.

Instellingen

Dit pictogram opent een scherm met enkele instellingen, bijvoorbeeld een veld waarmee u aangeeft of Isah TR de zaterdag en zondag in uw werkweek moet tonen.

Uitloggen

Log uit door op dit pictogram te klikken.