Automatisch inloggen in Isah met Integrated login

Met de functie Integrated login is het mogelijk om automatisch in Isah in te loggen als u bent aangemeld bij Windows. De instelling is van toepassing op alle Isah-administraties en op alle Isah-gebruikers die gekoppeld zijn aan een Windows-gebruiker.

Wanneer u Integrated login heeft ingeschakeld, is het beheren van wachtwoorden van Isah-gebruikers overbodig geworden. De systeembeheerder voert het wachtwoordenbeheer in Windows uit.

Integrated login stelt u als volgt in:

1. Koppel alle Isah-gebruikers aan hun Windows-gebruikersnaam.
  2. Activeer de instelling Integrated login in de Isah License Server.