Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Command line login

Als u gebruikmaakt van de functie Integrated login heeft u als applicatiebeheerder de mogelijkheid om via command line login gebruikers automatisch in te laten loggen in Isah (zie ook Automatisch inloggen in Isah met Integrated login). Met de command line login bepaalt u in welke Isah-administratie wordt ingelogd. Zodra het inlogscherm van Isah wordt getoond, kan de gebruiker ervoor kiezen om de automatische login af te breken. De gebruiker kan desgewenst handmatig inloggen met een andere gebruikersnaam maar kan geen andere administratie kiezen.

Als u voorheen gebruikmaakte van command line login kon u de parameters 'administratie', 'gebruikersnaam' en 'wachtwoord' opgeven. Nu u het altijd in combinatie met de functie Integrated login doet, geeft u alleen 'administratie' als parameter op.