Afwezigheidsuren verantwoorden

TR: Mijn weekstaat

Open het scherm Mijn weekstaat.

TR: Afwezigheidsuren

Met dit pictogram voegt u een nieuwe regel toe waarin u afwezigheidsuren registreert. Afwezigheidsuren geeft u op als u tijd wilt verantwoorden waarop u wel ingepland was, maar in plaats daarvan afwezig was, bijvoorbeeld wegens bijzonder verlof of een bezoek aan dokter of tandarts.

Urencode

TR: Opslaan

Bevestig de regel om terug te keren naar uw weekstaat.

De nieuwe afwezigheidsregel is nu zichtbaar in uw weekstaat. Klik in de urenregel onder een dag om uren op te geven.

TR: Opslaan

Sla uw wijzigingen op.

TR: Deelvenster openen

Wilt u bij een afwezigheidsregel details opgeven, bijvoorbeeld de start- en eindtijd of een opmerking, klik dan onder de juiste dag in de regel en vervolgens op dit pictogram. Geef in het venster dat nu verschijnt de nadere gegevens op.

Bestede tijd, start- en eindtijd

TR: Opslaan

Klik op dit pictogram om de gegevens in dit venster op te slaan en terug te keren naar de weekstaat.