Indirecte uren verantwoorden

TR: Mijn weekstaat

Open het scherm Mijn weekstaat.

TR: Indirecte uren

Met dit pictogram voegt u een nieuwe regel toe waarin u indirecte uren verantwoordt, bijvoorbeeld 'Onderhoud' of 'Schoonmaken'.

Urencode

Kostenplaats

TR: Opslaan

Bevestig de regel om terug te keren naar uw weekstaat.

De nieuwe regel voor de indirecte uren is nu zichtbaar in uw weekstaat. Klik in de urenregel onder een dag om uren op te geven.

TR: Opslaan

Sla uw wijzigingen op.

TR: Deelvenster openen

Wilt u bij een urenregel details opnemen, klik dan onder de juiste dag in de urenregel en vervolgens op dit pictogram. Er verschijnt een venster waarin u nadere bijzonderheden over de bestede tijd kunt opgeven, bijvoorbeeld de start- en eindtijd, een machine en/of een storing.

Bestede tijd

Machine

Storing

Object

Start- en eindtijd

TR: Opslaan

Klik op dit pictogram om de gegevens in dit venster op te slaan en terug te keren naar de weekstaat.