Een weekstaat kopiëren

Het is mogelijk om de weekstaat van vorige week te kopiëren naar de huidige week, zodat u bij herhaalde werkzaamheden niet elke week dezelfde gegevens hoeft in te vullen. Regels die voor de nieuwe week niet meer relevant zijn, verwijdert u.

TR: Mijn weekstaat

Open het scherm Mijn weekstaat.

TR: Kopieer activiteiten

Klik op dit pictogram om de regels uit de voorgaande week te kopiëren naar de huidige week.

TR: Verwijderen

Als een gekopieerde regel voor de huidige week niet van toepassing is, selecteer deze dan en klik op dit pictogram om hem te verwijderen.

Enkele aandachtspunten