Previous Topic

Next Topic

Inhoudsopgave

Book Index

Een weekstaat fiatteren

Als uw uren voor de week zijn geregistreerd, dient u de weekstaat te fiatteren. Hiermee geeft u aan dat de weekstaat is afgerond en dat uw manager die kan controleren en fiatteren. Pas als u en uw manager de weekstaat hebben gefiatteerd, kunnen de uren verwerkt worden in Isah. Wie de manager van een personeelslid is, geeft u in Isah aan bij de personeelsgegevens.

Let op: Heeft een personeelslid geen manager, dan hoeft alleen het personeelslid de weekstaat te fiatteren. De weekstaat zal daarna onmiddellijk klaarstaan voor verwerking in Isah.

TR: Mijn weekstaat

Open het scherm Mijn weekstaat.

TR: Fiatteer weekstaat

Met dit pictogram fiatteert u de urenverantwoording voor de hele week. Als u de weekstaat fiatteert, zet u daarmee dit pictogram uit. U kunt de weekstaat ook niet meer wijzigen.

Zodra u de weekstaat fiatteert, komt deze terecht bij uw manager. Deze kan hem vervolgens ook fiatteren.

TR: Maak fiattering ongedaan

Wilt u de fiattering van de urenverantwoording ongedaan maken, bijvoorbeeld omdat uw manager u op een probleem geeft gewezen, klik dan op dit pictogram. U kunt hierna de uren corrigeren, opslaan en opnieuw fiatteren.

U kunt de fiattering van uw weekstaat alleen ongedaan maken als uw manager de weekstaat nog niet heeft goedgekeurd.

TR: Fiatstatus

Dit pictogram in de weekbalk laat de status van de fiattering zien; klik erop om nadere informatie op te roepen. U ziet dan welke gebruikers de weekstaat gefiatteerd hebben of deze fiattering hebben opgeheven. Het pictogram kan verschillende kleuren hebben:

 

TR: Fiatstatus

Is het pictogram nog geheel lichtgrijs, dan heeft u de weekstaat nog niet gefiatteerd.

 

TR: Fiatstatus

Is het eerste vinkje rood, dan betekent dit dat u een achterstand heeft en u deze weekstaat dient te fiatteren.

 

TR: Fiatstatus

Is het eerste vinkje blauw gekleurd, maar het tweede niet, dan heeft u de weekstaat gefiatteerd, maar uw manager nog niet.

 

TR: Fiatstatus

Is het pictogram geheel blauw, dan hebben zowel u als uw manager de weekstaat gefiatteerd.

N.B.: Het is mogelijk om Isah TR zodanig in te stellen dat alleen volledig verantwoorde weken gefiatteerd kunnen worden. Is dit bij uw bedrijf het geval, dan is het pictogram voor het fiatteren van de weekstaat niet actief zolang er nog uren openstaan.

Tip: Als u vaker meerdere weekstaten achter elkaar fiatteert, zet dan de instelling Open automatisch volgende te fiatteren weekstaat bij fiatteren aan. Isah TR springt dan steeds naar de volgende weekstaat die u dient te fiatteren, totdat u de laatste openstaande weekstaat heeft bereikt.