Weekstaatfuncties voor managers

Klik op het menu-item Medewerkers en vervolgens in het submenu op de naam van de medewerker waarvan u de weekstaat wilt controleren en fiatteren.

TR: Fiatteer weekstaat

Klik op dit pictogram om de weekstaat te fiatteren.

N.B.: U kunt de weekstaat ook fiatteren als de medewerker dit nog niet heeft gedaan. De uren kunnen dan direct in Isah verwerkt worden.

TR: Maak fiattering ongedaan

Klik op dit pictogram als u een probleem constateert met de weekstaat en de medewerker dit moet corrigeren. U maakt er de fiattering door de medewerker mee ongedaan, zodat de desbetreffende medewerker erop geattendeerd wordt dat er actie vereist is.

TR: Fiatstatus

Dit pictogram in de weekbalk laat de status van de fiattering zien; klik erop om nadere informatie op te roepen. Het pictogram kan verschillende kleuren hebben:

TR: Fiatstatus

Is het pictogram nog geheel lichtgrijs, dan heeft u de medewerker de weekstaat nog niet gefiatteerd, en u ook niet.

TR: Fiatstatus

Is het eerste vinkje rood, dan betekent dit dat de medewerker de weekstaat al had moeten fiatteren, maar dit nog niet heeft gedaan.

TR: Fiatstatus

Is het eerste vinkje blauw gekleurd, maar het tweede niet, dan heeft de medewerker de weekstaat gefiatteerd, maar u nog niet.

TR: Fiatstatus

Is het pictogram geheel blauw, dan hebben zowel uw medewerker als u de weekstaat gefiatteerd.

N.B.: Het is mogelijk om Isah TR zodanig in te stellen dat alleen volledig verantwoorde weken gefiatteerd kunnen worden. Is dit bij uw bedrijf het geval, dan is het pictogram voor het fiatteren van de weekstaat niet actief zolang er nog uren openstaan.

Tip: Als u vaker meerdere weekstaten achter elkaar fiatteert, zet dan de instelling Open automatisch volgende te fiatteren weekstaat bij fiatteren aan. Isah TR springt dan steeds naar de volgende weekstaat die u dient te fiatteren, totdat u de laatste openstaande weekstaat heeft bereikt.