Importeren orderbericht

Als u gebruikmaakt van ketenintegratie importeert u met de verwerking Importeren orderbericht een ontvangen elektronisch bericht in Isah. Om elektronische berichten te ontvangen en importeren doorloopt u de volgende stappen:

1. Open de ontvangen e-mail met het elektronische orderbericht en sla het bijgevoegde XML-orderbericht op in een map.
  2. Ga naar de module Verkoop, scherm Verkooporders, menu Bewerken en voer de verwerking Importeren orderbericht uit.
  3. Open de map waarin u het XML-orderbericht heeft opgeslagen en selecteer het bericht.

Als het importeren succesvol is verlopen, is er een verkooporder aangemaakt in het scherm Verkooporders. In het scherm Ontvangen elektronische berichten vindt u de geïmporteerde orderberichten. U ziet in dat scherm ook of de import geslaagd of mislukt is en u kunt er eventuele (fout)meldingen bekijken.