Openstaande posten

In het scherm ziet u een overzicht van alle openstaande facturen. Klikt u op de knop Debiteuren tonen dan ziet u alle openstaande verkoopfacturen en klikt u op de knop Crediteuren tonen dan ziet u alle openstaande inkoopfacturen (door op beide knoppen te klikken kunt u alle openstaande facturen weergeven). Voor inkoopfacturen die u wilt blokkeren of waarvan u de blokkering wilt opheffen, gebruikt u de knop Regels crediteuren (de)blokkeren.

In deze map

Openstaande post kaart (Openstaande posten)

Verwerkingen