Regels crediteuren (de)blokkeren

Met de knop Regels crediteuren (de)blokkeren blokkeert u een factuur als de betaling nog niet mag worden uitgevoerd. Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn als u nog goedkeuring moet krijgen of als u niet tevreden bent over de levering van goederen. Als de factuur is goedgekeurd, gebruikt u de knop voor het opheffen van de blokkering zodat de factuur betaald kan worden.

Tip: U kunt meerdere facturen tegelijk (de)blokkeren (multiselect) als u verschillende facturen selecteert en dan op de knop Regels crediteuren (de)blokkeren klikt.