Facturen voor aanmaning tonen

Met de knop Facturen voor aanmaning tonen vraagt u alle facturen op waarvan de vervaldatum is verstreken. Selecteer de facturen waarvoor u een aanmaning wilt versturen en klik vervolgens op de knop (De)selecteren aanmaning om de geselecteerde facturen te markeren voor aanmaning. Openstaande facturen die uit handen gegeven zijn (overgedragen zijn aan een incassobureau) en facturen die zijn geblokkeerd voor aanmaningen, ontbreken in het overzicht.