Stuklijstkolommen

De kolommen die u in de stuklijst op tekening wilt laten zien, definieert u in het scherm Stuklijstkolommen. U kunt bestaande Isah-velden voor de kolommen kiezen, maar ook met een script kolommen vullen met andere informatie uit Isah.

Let op: Als u in het veld Veld kolommen kiest voor een stuklijstdefinitie van een engineering-item, ziet u dat een aantal velden dubbel voorkomt in de lijst. Dat geldt bijvoorbeeld voor het veld Lengte. Aangezien de stuklijst van het engineering-item naast engineering-items ook artikelen kan bevatten, worden velden van beide in de lijst weergegeven (de velden van het engineering-item zijn afkomstig van het scherm Engineering-items en die van het artikel van het scherm Engineeringstuklijst of het scherm Artikelen).

Het maakt niet uit welke van de twee overeenkomstige velden u selecteert: Isah controleert zelf of de stuklijstregel een engineering-item of een artikel bevat en selecteert dan automatisch het bijbehorende veld. U heeft ook de mogelijkheid om zowel het veld van het engineering-item als van het artikel in een aparte kolom in de stuklijst op tekening weer te geven, bijvoorbeeld de opmerking van het engineering-item en van het artikel. In dat geval selecteert u beide velden.

Velden

Aanvullende regel

Veldtype

Veld

Script

Functienaam

Titel

Uitlijning horizontaal

Uitlijning verticaal

Breedte

Volgorde