Stuklijstdefinities

In het scherm Stuklijstdefinities geeft u de instellingen voor de stuklijst op tekening op. U definieert de kolommen van de stuklijst in het scherm Stuklijstkolommen. De lay-out van de stuklijst op tekening bepaalt u in het CAD-pakket. Voor AutoCAD legt u de lay-out echter wel in Isah vast.

U maakt de stuklijstdefinities aan per CAD-applicatie, taal en Isah-tabel (met artikelen, artikelrevisies, engineering-items of productiedossiers). U kunt bestaande stuklijstdefinities kopiëren om het aanmaken van stuklijstdefinities te vergemakkelijken.

Bij het plaatsen van een stuklijst op tekening moet de gebruiker een definitie kiezen. Alleen de stuklijstdefinities die van toepassing zijn op het CAD-pakket zullen beschikbaar zijn.

Velden

Applicatie

Taal

Tabel

Stijl template

Tabeltitel tonen

Kolomtitel tonen

Omrekenfactor

Alleen externe regels tonen

Positie, Ankerpunt gebruiken