Negatieve voorraad toegestaan

Deze functie hoort bij het scherm Basisgegevens, tabblad Instellingen, veld Negatieve voorraad toegestaan. Als u de instelling in dit veld wilt wijzigen, gebruikt u daarvoor de verwerking Negatieve voorraad toegestaan. Deze verwerking controleert in de voorraad of het mogelijk is de instelling te wijzigen. Als u bijvoorbeeld het werken met negatieve voorraad wilt uitzetten, dan kan dat alleen als er geen negatieve voorraadregels aanwezig zijn. U krijgt een melding als het veld niet gewijzigd kan worden. Deze melding wordt vervolgens gelogd in het logboek. Met de verwerking Negatieve voorraad toegestaan kunt u het veld activeren of leeg maken.