Fiatteren besteladviezen

U gebruikt de verwerkingen Fiatteren besteladviezen om in één keer:

N.B.: Als u de verwerking Fiatteren besteladviezen niet wilt gebruiken, kunt u besteladviezen fiatteren door het veld Fiat op het besteladvies met de hand te activeren.

Voorwaarden voor fiattering

Een besteladvies voor artikelen kan alleen gefiatteerd worden als:

Een besteladvies voor gereedschappen kan alleen gefiatteerd worden als:

Een besteladvies voor externe bewerkingen kan alleen gefiatteerd worden als:

Resultaat

Het resultaat van de verwerking ziet u in het scherm Besteladvies artikelen, Besteladvies gereedschappen of Besteladvies externe bewerkingen (afhankelijk van de soort die u gekozen heeft in het verwerkingsscherm).

Velden

Besteladvies

Regels

Leveranciers

Gebruikers

Besteladviezen beoordelen