Aanmaken inkooporders gereedschappen

U gebruikt de verwerking Aanmaken inkooporders gereedschappen om inkooporders voor gereedschappen aan te maken. U vindt de aangemaakte inkooporders in het scherm Inkooporders. U kunt in de inkooporders nog beperkt wijzigingen aanbrengen.

Voorwaarden

U kunt alleen inkooporders voor gereedschappen aanmaken als aan de volgende voorwaarden is voldaan:

Velden

Wat wilt u aanmaken?

Welke regels wilt u verwerken?

Voor welke gebruikers wilt u inkooporders/-offertes aanmaken?

Voor welke leverancier(s) wilt u inkooporders/-offertes aanmaken?

Boekdatum