Aanmaken verzendregels externe bewerkingen

U gebruikt de verwerking Aanmaken verzendregels externe bewerkingen om te registreren welke artikelen of productonderdelen u verstuurt naar een leverancier om deze een externe bewerking te laten ondergaan. Aangemaakte regels worden geplaatst in het scherm Verzendingen externe bewerkingen.

U kunt verzendregels ook toevoegen met Nieuw (CTRL+N) in het bestand Verzendingen externe bewerkingen.

Als de regels gecontroleerd zijn, fiatteert u ze en maakt u de verzendbonnen aan met behulp van Aanmaken verzendbonnen externe bewerkingen.